image_rotator

O nama

line_rotator
thumb_ink

Inovativni Zadar d.o.o. osnovan je od strane Grada Zadra 2003. godine pod nazivom Poduzetnički inkubator d.o.o. Zadar s primarnim ciljem poticanja razvoja malog i srednjeg poduzetništva na području Grada Zadra. Ideja je bila pružanjem poslovnih i tehničkih usluga, a sve uz povoljan zakup poslovnog prostora olakšati početak rada poduzetnicima početnicima.

S tim ciljem 2007. godine dovršena je zgrada poduzetničkog inkubatora u poslovnoj zoni na Novom Bokanjcu s preko 1200 m² neto korisne površine.

Krajem 2014. godine društvo je pod novom upravom započelo proces transformacije poslovanja. Društvo mijenja naziv u Inovativni Zadar d.o.o., te se uz postojeće dodatno registrira za čitav niz djelatnosti uglavnom vezanih uz informatičko komunikacijske tehnologije (IKT) s idejom da osim potpore malom i srednjem poduzetništvu bude nositelj koordinaranog i integriranog razvoja informatičko komunikacijskih usluga i infrastrukture za potrebe lokalne uprave. 

Više informacija o tome kako poslujemo, kojim aktivnostima i projektima se bavimo, možete pogledati u donjoj prezentaciji....