image_rotator

InZad

line_rotator

Inkubator

05.12.2019

ZADRA NOVA MENTORIRA !!

Pozdrav!

Nakon održanih seminara, radionica i ZadarYouthChellange natjecanja, ZADRA NOVA je u sklopu projekta SOS objavila Javni poziv za dodjelu potpore male vrijednosti u svrhu samozapošljavanja. Za prijavu na ovaj natječaj za bespovratna sredstva, morate izraditi poslovni plan i prezentirati svoju poslovnu ideju.

Radi potpore u osmišljavanju vaše ideje, ZADRA NOVA u sklopu projekta CODE osigurava stručnu pomoć iskusnih mentora s višegodišnjim iskustvom. Stoga vas pozivamo da rezervirate svoj termin za individualno savjetovanje tijekom kojeg ćete bolje sagledati svoju poslovnu ideju i dobiti sugestije za unapređenje poslovnog plana.

Individualno savjetovanje bit će organizirano u COIN coworkingu u ponedjeljak, 9.12. u vremenu od 11:00 do 15:00 sati, a obuhvatit će sljedeće teme:

  • Razvoj proizvoda ili usluga, 
  • Komercijalizacija proizvoda ili usluge,
  • Upravljanje poslovanjem, 
  • Financiranje.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje, molimo vas da se prijavite putem obrasca u kojem navedite svoje ime i prezime te odaberete termin koji vam odgovara. Napominjemo kako su termini, kao i broj sudionika ograničen. 

Kako bi učinak ovog savjetovanja bio bolji, molimo vas da nam osim prijave, pošaljete i kratki mail s nekoliko rečenica kojima ćete nam pojasniti svoje potrebe i očekivanja. U skladu s tim, nastojat ćemo vam osigurati odgovarajuće mentore.

Srdačan pozdrav,

Code Hub Tim