image_rotator

InZad

line_rotator

Inkubator

20.05.2020

Online edukacija "Kako održati unaprijediti i poboljšati društveno odgovorne inovacije putem digitalnih komunikacijskih kanala"

Ustanova INOVAcija i Grad Šibenik pozivaju Vas na besplatnu online edukaciju „Kako održati, unaprijediti i poboljšati društveno odgovorne inovacije putem digitalnih komunikacijskih alata“, u sklopu projekta „ROSIE“.

 

Digitalna komunikacija se u doba krize koronavirusom pokazala kao imperativ u poslovanju, a razvijanje marketinških aktivnosti i korištenje digitalnih kanala važan faktor u komunikaciji sa svim društvenim akterima.

 

Online edukacija održati će se 22. svibnja s početkom u 13 sati na online platformi Zoom.

 

Online edukaciju će voditi iskusni marketing management stručnjak Željko Riha koji će ,osim uvoda u digitalne alate, na konkretnom primjeru malog poduzetnika pokazati kako povećati kreativnost, koristiti „tips and tricks“ prilikom upotrebe digitalnih kanala, uključiti ciljne skupine i dr.

 

13:00 Uvod– Željko Riha, moderator i marketing management stručnjak, uvesti će sudionike u korištenje digitalne platforme Zoom

 

13:10 Uvodna riječ - Vedrana Kevrić, zamjenica ravnateljice Ustanove INOVAcija

 

13:15 Iskustva poduzetnika uključenih u ROSIE projekt- Dr. Emir Džanić, vanjski konzultant na projektu ROSIE

 

13:25 Povezivanje odgovornih inovacija (RI) s drugim projektima (pr. Trokut)- Petar Mišura, pročelnik UO za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj grada Šibenika

 

13:35 Odgovorne inovacije (RI) u praksi- primjer ROMilivoj Blaslov- Božidar Blaslov, pobjednik Hackathona održanog u travnju 2019. godine u sklopu projekta ROSIE

 

13:40 „Kako održati, unaprijediti i poboljšati društveno odgovorne inovacije putem digitalnih komunikacijskih alata“- edukacija pod vodstvom Željka Rihe, iskusnog marketing management stručnjaka

 

15:00 Zaključci, diskusija, završetak NTE događaja

 

Ukoliko ste zainteresirani i želite sudjelovati molimo Vas da nam potvrdite sudjelovanje e-mailom (ime i prezime) do 21. svibnja, kako bi Vas mogli dodati na listu sudionika i poslati Vam potrebne informacije za online login.

 

Projekt ROSIE financiran je iz Programa transnacionalne suradnje Interreg Central Europe. Prijavljen je na prioritetnu os Prioritetna 1: Suradnja na inovacijama za jačanje Središnje Europe,  specifični cilj 1.2.  Poboljšanje poduzetničkih vještina i kompetencija u svrhu unapređenja ekonomskih i socijalnih inovacija u regijama središnje Europe.