image_rotator

InZad

line_rotator

Inkubator

thumb_ink

Izgradnjom poduzetničkog inkubatora na Novom Bokanjcu 2007. godine s radom započinje najstarija potporna institucija na području Zadra.

Zgrada s preko 1200 m² neto korisne površine sastoji se od 28 poslovnih prostora različitih veličina i namjena (uredi, manje proizvodne hale), raspoređenih na tri etaže. Opremljena je teretnim liftom, salom za sastanke kapaciteta 10 osoba, informatičkom učionicom, konferencijskom dvoranom kapaciteta 50-tak osoba, opremljenom pametnom pločom i videokonferencijskim sustavom, pred inkubacijskim prostorom s dva radna mjesta, lounge prostorom na terasi InZad inkubatora, WC-ima i 2 čajne kuhinje.

U sklopu inkubatora uređen je 3D lab, prostor za digitalnu proizvodnju opremljen laserskom gravirkom, 3D printerom i 3D skenerom, koji ujedno služi i kao showroom za različite komponente gradske IoT mreže. Prostor je prikladan za edukacije i demonstracije, ali i izradu prototipa različitih proizvoda pa i proizvodnju manjeg kapaciteta.

Također, zamišljeno je da poduzetnici u sklopu InZad inkubatora dobiju savjetodavnu i administrativnu pomoć, te s obzirom na činjenicu da se u istom objektu nalaze i drugi poduzetnici, kroz međusobnu suradnju, nadopunjavanje i sinergiju, bitno povećaju vjerojatnost uspjeha svog poduzetničkog pothvata, u odnosu na poduzetnike početnike koji nisu dobili takvu priliku.

Napravite virtualnu šetnju inkubatorom OVDJE