image_rotator

InZad

line_rotator

Inkubator

05.09.2016

Poziv na radionicu "Uvod u internetski marketing"

Inovativni Zadar Vas poziva na besplatnu radionicu „Uvod u internetski marketing“ koja će se održati 14. rujna 2016. godine u inkubatoru Inovativni Zadar, Grgura Budislavića 99 (Novi Bokanjac) s početkom u 10 sati.

Radionica je namijenjena korisnicima inkubatora i svim ostalim poduzetnicima i obrtnicima zainteresiranima za poboljšanje svojih vještina u području internetskog marketinga.

Cilj radionice:

Uzimajući u obzir sve veću važnost, prednosti i koristi internetskog marketinga, cilj je radionice upoznati sudionike s mogućnostima, prvenstveno Facebook i Google alata za oglašavanje te pokazati kako je, koristeći se tim alatima, moguće poboljšati svoje poslovanje i steći konkurentsku prednost.  

Predavač: Alberto Božulić

 

Okvirni program radionice:

  • Razumijevanje Facebook ekosustava i njegovih dijelova
  • Pregled strukture i taktika za sastavljanje Facebook stranice
  • Kratki uvod u Facebook Ads Manager za kreiranje reklame
  • Osnovna diskusija: razlike između Google-a i Facebook-a
  • Interaktivna vježba: pregled Facebook stranica i diskusija o najboljim taktikama oglašavanja sukladno poslovnoj strategiji. Uz to, predavač će odgovarati na Vaša pitanja iz područja digitalnog marketinga

 

O predavaču:

Gosp. Alberto Božulić autor je knjige “Learn Facebook & Google Marketing in 10 Days” i kreator startup-a “Digital Marketing Academy” – platforme za održavanje online tečajeva iz područja internetskog marketinga. Gosp. Božulić je certificiran za Google AdWords, a ima 12-godišnje iskustvo rada u marketingu u SAD-u uključujući i posao u Facebooku na mjestu marketinškog konzultanta.

 

Prijave za radionicu su otvorene na https://goo.gl/forms/LQxxP7p2AYarEoHq2.